Terug naar Nieuws

SOOOG bedankt schoonmakers Synergon

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG bedankt schoonmakers Synergon

Tijdens een kerstbijeenkomst van de afdeling schoonmaak van Synergon op 11 december jl. heeft Jaap Hansen de medewerkers bedankt voor hun inzet en toewijding waarmee de scholen dagelijks worden schoongemaakt. Als blijk van dank kregen de medewerkers een kleine attentie aangeboden.

 

We vinden het belangrijk dat scholen dagelijks goed worden schoongemaakt. Het is het eerste visitekaartje van de school en het is goed toeven in een goed schoongemaakte school. Het belang van goede schoonmakers wordt daarbij niet altijd voldoende onderkend. Schoonmakers doen ertoe.

In 2016 hebben we de schoonmaak opnieuw gegund aan Synergon. Afgesproken is om geleidelijk te komen tot resultaatgerichte schoonmaak. Het gaat hierbij niet alleen om de werkwijze van schoonmakers maar ook om het gedrag van de gebruikers. Samen kunnen ze voorkomen dat scholen onnodig worden vervuild en ongewenste schoonmaakwerkzaamheden ontstaan. De tijd die daarmee wordt bespaard, kan worden aangewend om zaken die extra aandacht vragen schoon te maken.

In 2018 gaat Synergon op de scholen lesprogramma’s over schoonmaak verzorgen. Leerlingen leren hoe ze om moeten gaan met hygiëne en onnodige vervuiling kunnen voorkomen.  

Naschoolse activiteiten

Gepubliceerd door: OBS de Vlonder
Hierbij ontvangt u het overzicht van de naschoolse activiteiten in de maand november. 
 

Schoolfruit

Gepubliceerd door: OBS de Vlonder
Vanaf 13 november krijgen de kinderen weer schoolfruit
 

obs de Vlonder

Clusterdirecteur: Annet Flim

Schoolcoördinator: Linda de Jonge

Wedderhöfte 10
9698 AW Wedde

0597 - 561457

obsdevlonder@sooog.nl